Home / Ştiri Cazinouri / Sands ar trebui sa beneficieze de faptul ca Macao isi revine mai rapid decat celelalte piete de gaming
SANDS MACAo

Sands ar trebui sa beneficieze de faptul ca Macao isi revine mai rapid decat celelalte piete de gaming

Conform Fitch Ratings, se pare ca Macao isi revine mai rapid de efectele pandemiei de coronavirus, decat Las Vegas si Singapore. Aceasta revenire ar putea venii in ajutorul Las Vegas Sands, cel mai mare operator de jocuri din Macao.

Conform analistilor, Macao va fi prima mare regiune de gambing care isi va revenii in 2020, aceasta estimare este influentata de anuntul autoritatilor din provincia Guangdong care au spus ca vor elibera vize pentru turisti incepand cu 26 August, este de asteptat ca restul Chinei sa le urmeze exemplul in apropierea datei de 23 Septembrie.

Revenirea provinciei este foarte importanta pentru Sands, avand in vedere faptul ca in Macao controleaza cinci resorturi, resorturi care depind in mare parte de revenirea jucatorilor din China continentala.

Pentru Las Vegas Sands este importanta evolutia pozitiva din Macao si datorita faptului ca Singapore si Las Vegas isi vor revenii mai greu la valorile de dinainte de pandemie.

In Las Vegas, vizitele interne si internationale sunt restrictionate de la deschiderea din Iunie a cazinourilor. Din cauza faptului ca numarul infectarilor din USA ramane la un nivel ridicat, perspectivele pe termen scurt in cea ce priveste aducerea de grupuri de jucatori, raman scazute.

In alta ordine de idei, in Singapore, in Iunie a fost redeschis Marina Bay Sands, dar datorita capacitatii scazute a zborurilor si a restrictiilor de calatorie (inclusiv la granita cu Malayesia) volumul de jucatori este redus la rezidentii din Singapore.

Check Also

In Praga este posibila interzicerea aparatelor de tip slot machine din cauza ingrijorarilor cu privire la dependenta

Aparatele de tip slot machine ar putea sa dispara din Praga, conducatorii orasului doresc “sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *