Home / Stiri / Se studiaza posibilitatea deschiderii unui cazinou in Neufchatel-Hardelot
cazinou in Neufchatel-Hardelot

Se studiaza posibilitatea deschiderii unui cazinou in Neufchatel-Hardelot

În nord-estul Franței, in micu oraș Neufchatel-Hardelot urmeaza să facă un studiu de fezabilitate la începutul anului viitor cu privire la posibilitatea deschiderii unui nou cazinou în zona Hardelot Plage de pe litoral.

Conform G3Newswire, comunitatea  situata la Canalului Mânecii este formată din aproximativ 3.700 de persoane, fiind situată la aproximativ zece mile sud de orașul port Boulogne-Sur-Mere. Aceasta este o destinație turistică încă de la începutul secolului al XX-lea. Sursa a precizat că zona este deosebit de populară pentru turiștii din Paris și găzduiește deja o pereche de terenuri de golf de lux alături de un complex de tenis, numeroase hoteluri și o instalație de sporturi ecvestre.

Neufchatel-Hardelot este frecventat de numeroși turiști britanici și belgieni. Ideea că ar trebui să găzduiască un cazinou a câștigat popularitate la sfârșitul anului trecut, după ce cazinoul din apropiere Golden Palace Boulogne-Sur-Mer a dezvăluit că a donat aproximativ 662.000 € (802.590 dolari) pentru comunitate unde isi desfasoara activitatea.

Se pare ca ideea studiului de fezabilitate ar fi fost aprobată de liderii civici locali la începutul lunii trecute, în urma lobby-ului venit din partea primarului Paulette Juilien-Peuvion.

Se asteapta ca membrii comunitatii din Pas-De-Calais să lanseze un studiu amplu înainte de venirea verii pentru a stabili dacă ar trebui să se alăture Boulogne-Sur-Mer, precum și altor localitati din apropiere precum Le Touquet, Berck și Calais in privinta găzdui un cazinou.

Check Also

Palms Casino Resort este gata să facă „istorie” in Las Vegas odata cu marea redeschidere

Anul trecut in Mai, reprezentantii tribului San Manuel Gaming and Hospitality Authority au anuntat ajungerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *