Home / Stiri / Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări
autoexcludere

Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări

Autoritatea olandeză de reglementare a jocurilor de noroc, de Kansspelautoriteit (KSA), a declarat că mai mult de 20 000 de persoane s-au înregistrat în sistemul de autoexcludere din această țară, Centraal Register Uitsluiting Kansspelen (Cruks).

Sistemul a intrat în funcțiune în luna octombrie a anului trecut, pentru a coincide cu deschiderea pieței reglementate a jocurilor de noroc online din această țară.

Noua lege privind jocurile de noroc din această țară impune operatorilor online și land-based licențiați să verifice Cruks înainte de a permite unui jucător să joace. Până la sfârșitul lunii iulie, Cruks a fost consultat de peste 148 de milioane de ori.

Kansspelautoriteit

Consumatorii au opțiunea de a se exclude în mod voluntar de la jocurile de noroc online, precum și de la sălile de jocuri de noroc și de la cazinourile terestre ale Holland Casino pentru o perioadă de cel puțin șase luni.

Jucătorii pot fi admiși pe listă și involuntar, la cererea unui partener, a unui membru de familie sau a unui furnizor de jocuri de noroc. KSA trebuie să aprobe mai întâi cererea înainte ca un jucător să fie adăugat la Cruks prin această metodă.

Conform KSA , în cazul în care se identifică încălcări ale normelor privind licențele, s-ar putea impune sancțiuni.

Check Also

MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *