Home / Stiri / SJM Holdings Ltd va oferi bonusuri de subzistenta angajatilor
Grand Lisboa

SJM Holdings Ltd va oferi bonusuri de subzistenta angajatilor

Sociedade de Jogos de Macau, S.A (SJM), proprietarii Grand Lisboa, a anunțat un “bonus de subzistenta” pentru angajați, cu două plăți egale care vor fi efectuate în ianuarie și iulie 2021.

Grand Lisboa
Grand Lisboa

Unitatea operațională din Macao a SJM Holdings Ltd a anunțat că prima plată va fi efectuată pe 6 ianuarie.

Angajații cu salarii lunare de 20.000 $ MOP (2.490 USD) sau mai mici vor avea dreptul la un bonus echivalent cu două luni de salariu, cei care câștigă mai mult de 20.000 $ MOP primind fie salariu de o lună și jumătate, fie un bonus de MOP 40.000 USD, oricare dintre acestea este mai mare.

Plata face parte din schema de bonusuri de trei ani a companiei pentru angajații săi, care se desfășoară în perioada 2020-2022. Un alt bonus de acest fel a fost achitat la 3 iulie 2020.

Aceasta schema de bonusuri a SJM a fost lansată în 2014 și a fost descrisă drept „alocație garantată” pentru angajații săi.

Proprietatea emblematică a companiei din Macao este hotelul – casino Grand Lisboa, în timp ce se așteaptă lansarea noului resort de pe Cotai in valoare de 5 miliarde de dolari SUA, Grand Lisboa Palace la sfârșitul acestui an.

Check Also

DraftKings ofera $22,4 miliarde pentru preluarea Entain

Compania britanică de jocuri de noroc Entain a declarat marți că DraftKings compania americană de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *