Home / Cazinouri online / Slotul Katana – un joc pentru onoarea vechilor samurai
Slotul Katana - un joc pentru onoarea vechilor samurai

Slotul Katana – un joc pentru onoarea vechilor samurai

Katana este caracterizată de prin proprietățile sale: e curbată, ușoară, cu o singură lamă, cu garda de formă circulară sau pătrată, și cu mânerul destul de lung pentru ambele mâini. Din punct de vedere istoric,este asociat cu samuraiul din perioada feudală a Japoniei. A devenit cunoscută și respectată pentru precizia tăieturii, simbol al unui rafinament războinic desăvârșit.

Imaginea samuraiului este cea a unui războinic neînfricat și viteaz. Arma ta este katana, o sabie ultrasensibilă, dar și efectivă. O vei mânui la fel de bine, precum războinicii niponi? La finalul călătoriei tale în Țara Soarelui Răsare, vei fi răsplătit cu premii demne de un adevărat cutezător!

Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

Despre slotul Katana

Katana™ este un slot fantastic, care ne conduce în lumea vechiului imperiu japonez, unde ântâlnim samurai, gheișe și temple mitice. Obiectivul este acela de a avea aceleași simboluri într-o anumită succesiune. Putem obține un câștig, odată ce același număr minim de simboluri vor apărea consecutiv de-a lungul unei linii de câștig începând din stânga.

Jocuri gratuite

Dacă cel puțin trei simboluri sabie katana apar simultan în orice poziție pe role, vei câștiga zece jocuri gratuite. Jocurile gratuite vor fi jucate cu miza selectată în ultimul joc obișnuit. Dacă în timpul jocurilor gratuite apare shogunul, acesta se va extinde pe toate pozițiile de pe role și va completa cu ceva noroc alte combinații de câștig. Dacă în cadrul jocurilor gratuite apar din nou cel puțin trei săbii katana, vei câștiga alte jocuri gratuite.

Esports la Admiral – jocuri video și pariuri alternative

  • Numărul rolelor: 5
  • Linii de câștig: 20
  • Succesiunea câștigurilor: de la stânga la dreapta
  • Simboluri speciale: simbol joker (shogun), scatter (katana)
  • Posibilitate bonus: Da
  • Posibilitate gamble: Da
  • RTP:95.02%

Ne putem dubla câștigurile

Fiecare câștig obținut poate fi dublat folosing opțiunea gamble. Ajungem în secțiunea în care avem de ales între o carte de culoare roșie și una de culoare neagră. Clasic, dar atractiv pentru că design-ul este cel care ne surprinde aici.

În cazul în care alegem să nu riscăm dar nici nu încasăm câștigurile, acestea intră automat în bugetul de joc.

Katana

Katana – istorie și distracție

O sabie katana autentică se face din oțelul japonez numit “Tamahagane”. Forjarea unei lame de katane putea dura ore sau zile întregi, procedeul fiind considerat o artă sacră. Ca și în cazul multor alte procese complexe, mai mulți realizatori/artiști au fost implicați, și nu doar un singur artizan. Exista un fierar pentru a realiza duritatea sabiei, de multe ori un al doilea fierar (ucenic) pentru a îndoi metalul, un specialist de polizat, și chiar și un specialist pentru realizarea marginii lamei. De multe ori, existau specialiști pentru realizarea mânerului, a tecii și a porțiuni de separare a tecii de mâner, tsuba.

Cum am jucat Asgardian Stone la Admiral – un slot extraordinar de atractiv

Slotul în sine este atrăgător și antrenant. Chiar dacă coloana sonoră ar fi putut oferi mai mult, grafica este la înălțime. Senzațiile în joc sunt antrenante fără a ne face să uităm ce mai avem de făcut.

Recomandăm jocul care este diferit și oferă o experiență plăcută. Este bine să jucăm pe mize potrivite bugetului nostru și să nu uităm că distracția e cea mai importantă.

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *