Home / Stiri / Sloturi în 2018 – Între mobil și desktop

Sloturi în 2018 – Între mobil și desktop

Sloturi în 2018 – unele jocuri se comportă mai bine și au performanțe mai bune pe mobil sau pe desktop. Studiile făcute arată că preferințele jucătorilor se modifică în permanență.

Ken Muir, specialist în sloturi, a analizat factorii care influențează jucătorii și comportamentul lor.

Majoritatea producătorilor oferă jocuri care sunt identice pe desktop și mobil. Acest lucru este valabil și în cazul cazinourilor terestre și online.

Sloturile, între mobil și desktop

Jocurile sunt similare când vine vorba despre interfața pentru desktop, dar sunt câteva caracteristici specifice jocurilor mobile. Acestea includ:

• Jocurile de cazino pe dispozitive mobile utilizează HTML5 – jocurile vechi dezvoltate în Flash trebuie să fie convertite în HTML5;

• După cum sugerează cuvântul mobil, clienții vor utiliza dispozitivele lor într-o varietate de locații. În consecință, lățimea de bandă va fi mai variabilă pe mobil, adică dimensiunea fișierului unui joc este mai importantă;

• În ceea ce privește dimensiunea fișierului, este vorba de fiabilitate – cât de repede se încarcă jocul și cât de rapid funcționează.

• Tipul de joc care este popular pentru dispozitive mobile este diferit de tipul de joc popular pentru desktop;

• Pentru operatorii de cazinou, designul paginii este critic – mai puține miniaturi de jocucri afișate pe ecranul mobil înseamnă o posibilitate mai mică de alegere.

Iată mai jos o comparație în care au fost urmărite mai mult de 40 de pagini de cazino atât pe desktop, cât și pe browserul mobil. În unele cazuri, adresa URL a paginii web este identică, în unele cazuri versiunea mobilă este o adresă mobilă specifică.

Am fost monitorizate constant primele 20 de poziții ale fiecărei pagini în fiecare zi în luna iunie 2018.

Jocurile care par a fi exagerate în browserele mobile includ jocuri Blueprint precum Fishin ‘Frenzy și Jackpots Genie. Jocurile NetEnt, cum ar fi Guns N ‘Roses și Asgardian Stones, par a fi mai proeminente pe telefonul mobil.

Sunt mai multe motive pentru acest lucru, dar unul dintre factorii ar putea fi dimensiunea fișierului, fapt care le face mai prietenoase cu dispozitivele mobile.

Dimensiunea fișierelor – Sloturi în 2018

Graficul următor arată dimensiunea fișierelor celor 20 de jocuri de top. Dimensiunea fișierului este “uncached”, și anume lansarea jocului pentru prima dată. Există o gamă largă de dimensiuni de fișiere ale acestor 20 de jocuri de cazinou, de la 3.1 MB la 36 MB.

Jocurile care sunt micica mărime, de obicei, sunt cele care sunt suprapuse pe browserele mobile. Jocurile NetEnt sunt deosebit de mici.

Designul paginii

Site-urile de cazinou sunt proiectate aproape exclusiv în jurul unei structuri asemănătoare grilajului, pentru a se potrivi imaginilor miniaturale ale jocurilor.

Aceasta însă reprezintă o provocare pe ecranul mobil. Unele site-uri utilizează în principiu aceeași structură ca situl lor desktop, dar cu modificări subtile.

Alții schimbă complet structurile, de obicei folosind două miniaturi pe coloane. Unii au versiuni de mobil care au pagini complet diferite.

Poți întâlni site-uri la care versiunea desktop au în mare parte același design, dar când în browser-ul mobil conținutul este diferit.

Sloturi în 2018

Concluzii Sloturi în 2018

  • dispozitivele mobile câștigă tot mai mult teren și cu toții suntem tentați să încercăm cât mai multe în viteză
  • chiar dacă ești obișnuit cu un anumit design și întâlnești diferențe pe mobil, jocul este același
  • accesibilitatea poate fi diferită iar acest lucru contează în alegerea unui slot
  • dimensiunea fișierului contează pentru memoria și comportamentul telefonului dar este nerelevantă în cazul unui desktop
  • de preferat să cunoști resursele pe care le consumă orice joc (slot) instalat

Topul celor mai bune sloturi online [2018]

Check Also

Caesars Entertainment incheie un parteneriat cu o companie canadiana pentru a licita construirea unui resort in Japonia

Caesars Entertainment Inc. colaborează cu o firmă canadiană de administrare a capitalului privat pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *