Home / Ştiri Cazinouri / Tokyo a stabilit un buget modest pentru cercetarea oportunitatii existentei unui Resort Integrat in anul fiscal 2022
Tokyo

Tokyo a stabilit un buget modest pentru cercetarea oportunitatii existentei unui Resort Integrat in anul fiscal 2022

Tokyo’s Bureau of Port and Harbor – o ramură a Guvernului Metropolitan din Tokyo – a asigurat 10 milioane JPY (87.000 USD) pentru cercetarea oportunitati aprobarii Resorturilor Integrate, ca parte a bugetului pentru exercițiul financiar 2022 al administratiei orașului.

Partidul Liberal Democrat (LDP) și Komeito au în prezent un total de 56 de locuri din cele 127 în cadrul adunării orașului Tokyo. Cele două grupări politice sunt parteneri în guvernul național, care susține politica de liberalizare a complexelor de cazinouri de mari dimensiuni, cunoscute în Japonia ca Resorturi Integrate.

În decembrie 2020, guvernatorul Tokyoului, Yuriko Koike, a spus că orașul urmează să „continue să se gândească dacă să aplice” pentru dreptul de a găzdui un complex de cazinouri.

În octombrie 2020, o serie de comentatori din industrie au declarat că Tokyo ar fi o țintă atractivă pentru investitorii din domeniul gamblingului dacă capitala Japoniei s-ar declara un pretendent pentru dreptul de a găzdui un Resort Integrat.

Tokyo

Guvernul japonez a deschis pe 1 octombrie perioada de solicitare a autoritatilor locale care doresc sa devina gazde pentru Resorturi Integrate și a anunțat ponderea pe care o va acorda la notarea unor astfel de solicitări. Perioada de aplicare a cererilor dureaza pana pe 28 aprilie.

Check Also

MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *