Home / Cazinouri online / TOP 3 JOCURI CU FRUCTE DIN ONLINE-UL ROMÂNESC

TOP 3 JOCURI CU FRUCTE DIN ONLINE-UL ROMÂNESC

Ne aflăm, oarecum, la finalul iernii și poate premisele începutului primăverii mi-a facut “poftă” de fructe, nu, nu vă gândiți că îmi este poftă de fructele reale cu care suntem cu toți obișnuiți, îmi este poftă să joc jocuri cu fructe 🙂

Pentru voi am verificat câteva site-uri cu jocuri online și am facut o selecție de trei jocuri cu fructe pe care le-am introdus într-un top de 3, care cred eu că vă vor satisfice curiozitatea.

 

100 SUPER HOT unul dintre interesantele jocuri cu fructe de la NetBet.ro

Pe siteul celor de la NETBET am întâlnit un joc a carui tematica o constituie, 100 SUPER HOT. Acest joc nu este foarte diferit de cunoscutele 20 SUPER HOT și 40 SUPER HOT, principala diferență dintre ele fâcând-o numărul de linii pe care se poate miza. 100 SUPER HOT oferă jucătorului posibilitatea să parieze pe nu mai puțin de 100 de linii.

Trebuie să menționam că jocul 100 SUPER HOT aparține producătorului bulgar de hardwere și softwere, EGT.

JOCURI CU FRUCTE

În cea ce privește plățile acestea se fac de la stânga la dreapta pe role adiacente conform liniilor selectate. Excepție fac simbolurile SCATTER (STEA) care sunt plătite indiferent de așezare atâta timp cât sunt în număr de 3, câștigul rezultat în urma acestora urmând să fie adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare pe când câștigurile SCATTER sunt înmulțite cu valoare totală a pariului. Un alt simbol extrem de important este cifra 7 care are rol de simbol WILD el substituind toate simbolurile jocului cu excepția SCATTER-ului.

100 SUPER HOT ne oferă și opțiunea GAMBLE cu ajutotul căreia ne putem dubla câștigul în situația în care ghicim cartea de culoarea ROȘU sau NEGRU. În cazul în care selecția ROȘU/NEGRU nu este corectă atunci suma pariată se pierde.

O trăsătură interesantă a acestui joc este dată de faptul că putem accesa JACKPOT CARDS, un jackpot de tip mystery care se declanșează la întâmplare după ce un joc individual este finalizat și toate câștigurile colectate.

JACKPOT CARDS are 4 niveluri, fiecare nivel fiind ilustrat printr-un simbol de cărti de joc:

TREFLA– nivelul 1

ROMB – nivelul 2

INIMA ROȘIE – nivelul 3

INIMA NEAGRĂ – nivelul 4 și cel mai înalt nivel

Pentru a beneficia de Jackpot jucătorul trebuie să selecteze cărți din cadrul de selecție care este format din 12 cărți aflate cu fața în jos până în momentul în care vor fi dezvăluite 3 simboluri identice. Urmează să fie acordat nivelul Jackpot Mystery care corespunde simbolului ghicit. Valoarea bonusului câștigat va corespunde sumei acumulate în momentul în care se dezvăluie ultimul simbol de aceiași culoare. Din calitatea de jucător aveți posibilitatea să câștigați cel mai înalt nivel de Jackpot cu oricare dintre pariurile de calificare de fiecare dată când intrați în runda bonus din Jackpot Cards.

 

SEVENS OF FORTY de la BAUMBET.ro

Jocul SEVENS OF FORTY este creația producătorului român de soluții de gambling de tip hardware și software BAUM GAMES.

SEVENS OF FORTY

Am avut plăcerea să găsesc și să joc SEVENS OF FORTY pe siteul baumbet.ro, site ce aparține producătorului mai sus menționat.

Încă de la început pot spune că acest joc face parte din gama de jocuri cu fructe cu care suntem mai mult sau mai puțin obișnuiți.

Jocul este compus din 5 role cu câte 4 poziții pe rolă, fiindu-ne oferită posibiltatea de a miza pe nu mai puțin de 40 de linii (fixe).

Câștigul maxim pentru 1 credit pariat pe linie poate fi egal cu pana la 1000 de ori miza pariată pe linie.

SEVENS OF FORTY ne oferă opțiunea GAMBLE care poate fi fructificată dacă optăm pe ROȘU/NEGRU sau SUITĂ. Pe lângă opțiunea GAMBLE, producatorul ne pune la dispoziție și butonul de AUTOSTART a carei apăsare trimite jocul în modul automat, toate câștigurile urmând a fi încasate direct fără opțiunea GAMBLE.

Este un joc, care ne poate aduce, în cazul în care obținem combinații speciale de simboluri, un jackpot sau un LUCKY WIN (așa cum denumesc cei de la BAUM jackpot-ul).

Cel mai important simbol de la acest joc este cifra 7 (SCATTER) și care plătește în oricare poziție cu condiția să apară în număr de minim 3 ori  pe câte una din cele cinci role ale jocului.

Un alt simbol important este WILD, care îndeplinește rolul JOKERULUI și care poate înlocuii oricare alt simbol din joc pentru a forma combinații câștigătoare, excepție făcând simbolul SCATTER.

Așa cum spuneam mai sus în momentul în care jucăm SEVENS OF FORTY țelul nostru suprem este să obținem un LUCKY WIN! Acesta poate fi obținut numai în situația în care simbolul 7 apare pe toate cele 20 de poziți ale celor cinci role ale jocului. În situația în care toate cele 40 de linii ale jocului sunt selectate atunci premiul va fi miza pariată pe linie multiplcată de 40000 de ori.

Apariția simbolului 7 pe toate cele 20 de poziţii de pe cele cinci role ale jocului câştigă premiul LUCKY WIN.

Dacă toate cele 40 de linii ale jocului sunt selectate premiul va fi: miza pariată pe linie multiplicată de 40000 de ori.

 

ULTRA SEVENS de la Amiral.ro

ULTRA SEVENS este unul din cele mai noi jocuri din biblioteca de jocuri a celor de la NOVOMATIC.  Am jucat acest joc pe site-ul Admiral.ro și pot spune că sunt dispus să îi mai dau o șansă în viitorul apropiat pentru că momentan nu a reușit să mă convingă.

ULTRA SEVENS

ULTRA SEVENS este un joc cu cinci role și 40 de linii, unde avem în rolul principal tot simbolul 7 și o multitudine de fructe (pepeni, cireșe, prune, lămâi, struguri, etc). Obiectivul nostru este să prindem cât mai multe simboluri de același fel pe o linie sau mai multe, eventual să avem același simbol pe toate liniile. În momentul în care pe toate rolele și toate liniile vom avea același simbol atunci vom încasa jackpot-ul. Acest jackpot variază în funcție de simbolul care formează tabloul și miza pe care jucăm în momentul câștigului. Așa cum spune și numele jocului cel mai important simbol este cifra 7, un tablou format din cifra 7 ne aduce automat cel mai mare jackpot.

ULTRA SEVENS vă oferă un numar de 7 Jackpoturi progresive în funcție de simbolul care formează tabloul de 20. Cu simbolul 7 se căștigă jackpotul în proporție de 100%, cu simbolul pepene sau strugure 20% și cu simbolurile portocală, prună, lâmai sau cireașă 10% din jackpotul progresiv.

Un alt punct de atracție al acestui joc îl constituie opțiunea GAMBLE care ne permite dublarea câștigului inițial până la o limita setată de soft în funcție de miza jucată.

În cea ce privește grafica și sunetul acestui joc, mă declar mulțumit dar nici nu mă puteam aștepta la altceva din partea celor de la NOVOMATIC.

Așa cum spuneam la începutul prezentării acestui joc, nu pot spune ca mă declar total satisfacut, dar sunt decis să îi mai accord cel puțin o șansă.

Ca și concluzie a acestui articol pot spune că jocurile cu fructe nu sunt prima mea opțiune, dar sunt decis ca pe viitor să le trec pe “lista de TO DO”. Ce pot spune este ca aceste jocuri ne pot aduce câștiguri substanțiale dacă avem suficientă râbdare și suficienți bani pentru a le juca. Aceste jocuri cu fructe mai sus prezentate ne pot satisfice nevoia de entertainment fără a ne injecta acea adrenalină dată de jocuri precum Book Of Ra sau Mystic Secrets.

 

 

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *