Home / Cazinouri / Top 5 cei mai bogați pariori din toate timpurile

Top 5 cei mai bogați pariori din toate timpurile

Top 5 cei mai bogați pariori din toate timpurile, oameni care au devenit legende vii în lumea jocurilor de noroc. Despre care se vorbește cu admirație, respect și pot fi considerați de referință. Dar ce îi face cu adevărat deosebiți?

În timp ce majoritatea specialiștilor și jucătorilor susțin că jocurile de cazino sunt bazate pe noroc, iată că sunt și exemple care au făcut averi colosale. Să le spunem experți în jocurile de cazino. Experiențele lor arată faptul că este vorba de cunoștințe extraordinare, răbdare și, poate, o intuiție diferită.

Să aruncăm o privire în Top 5 cei mai bogați jucători de cazino din toate timpurile: Edward Thorp, Doyle Brunson, Bill Benter, Zeljko Ranogajec și Billy Walters

Top 5 cei mai bogați pariori din toate timpurile

#1 Edward Thorp

Ca profesor de matematică cu masterat în fizică și doctorat în matematică, Thorp a avut intelect peste medie. Cunoscut ca “tatăl numărării cărților”, Edward Thorp a inventat sistemul original și apoi l-a folosit în situații reale. Mai mult, el este autorul cărții: “Învinge Dealerul: o strategie câștigătoare pentru jocul de douăzeci și unu”, care detaliază numărarea cărților. Tot în această carte este prezentat punctual și sistemul său care a fost folosit cu succes și de mulți alți jucători.

Thorp a studiat blackjack într-o manieră sistematică și a examinat cu atenție fiecare parte a jocului.

A studiat blackjack sistematic și a examinat cu atenție fiecare parte a jocului. Thorp a devenit incomod pentru managerii cazinourilor atunci când a început să câștige sume uriațe de bani. În cele din urmă, Thorp și-a aplicat inteligența pe piața de capital și a făcut o avere din titluri și fonduri speculative.

#2 Doyle Brunson

Doyle Brunson – Top 5 cei mai bogați pariori – jucător profesionist de poker, cu o carieră de peste 50 de ani. Nu numai că a jucat poker profesionist, dar a fost campion de două ori la World Series of Poker (WSOP), a intrat în Hall of Fame Poker și a scris mai multe cărți despre poker.

Top 5 cei mai bogați pariori

Potrivit Hendon Mob, Brunson a câștigat mai mult de 6 milioane de dolari din poker Acești bani au fost făcuți, în general, la turnee pe mize mari. De fapt, Brunson a fost primul jucător care a câștigat 1 milion de dolari în turnee de poker. În plus, a câștigat zece brățări WSOP de-a lungul carierei sale.

#3 Bill Benter

Un alt geniu al matematicii, Bill Benter, a decis sa-si folosească cunoștintele pentru a număra cărți la mesele de blackjack. De fapt, el a îmbunătățit metodele lui Edward Thorp. După 7 ani în care a câștigat constant, Benter a fost interzis din majoritatea casinourilor din Las Vegas și s-a mutat în Hong Kong. În Asia, a creat o formulă care ajută jucătorii să prezică rezultatul curselor de cai.

Top 5 cei mai bogați pariori

Benter a contribuit la crearea primului soft dedicat jocurilor de noroc.

Se pare ca Bill Benter face 100 de milioane de dolari anual. Este văzut pariind 5-  10 $ milioane la cursele de cai. De asemenea, este cunoscut ca filantrop și un mare donator caritabil și politic.

#4 Zeljko Ranogajec

Al patrulea pe lista din Top 5 cei mai bogați pariori este Zeljko Ranogajec, un genial matematician cunoscut în întreaga lume ca “Jokerul”. Om de afaceri australian celebru și un jucător profesionist, cu un rulaj anual estimat care se ridică la peste 1 miliard de dolari. Ranogajec început prin a număra cărțile la blackjack și a început să facă profituri mari la cazinourile din Australia.

Top 5 cei mai bogați pariori

Ranogajec a devenit unul dintre cei mai bogați jucători de toate timpurile, pariind milioane de dolari anual pe curse de cai.

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

Potrivit cotidianului Daily Mail, Ranogajec a studiat Comerțul și Dreptul la Universitatea din Tasmania în anii 1980. Acolo l-a cunoscut pe David Walsh, un matematician talentat, și au început să joace împreună la cazino. Deși cursele de cai sunt principalele surse de câștig ale lui Ranogajec, pariurile sportive reprezintă, de asemenea, un domeniu de interes. În ciuda faptului că în fiecare an rulează aproape 3 miliarde de dolari la pariuri, acesta  încearcă să-și păstreze viața privată.

#5 Billy Walters

Numărul 5 pe listă în Top 5 cei mai bogați pariori este unul dintre cei mai bogați pariori din lume, Billy Walters, a cărui avere netă este estimată la 200 de milioane de dolari. Potrivit diferitelor rapoarte, Walters face aproximativ 15 milioane de dolari pe an. Este cunoscut și faptul că a făcut o dată 2 milioane de dolari într-o singură zi. Ce este interesant este că el face pariuri de până la 3,5 milioane de dolari, mizele sale fiind colosale.

Top 5 cei mai bogați pariori

În anii 1980, Walters înființat o firmă utilizată pentru a analiza rezultatele sportive. Timp de aproape 40 de ani, Walters s-a confruntat cu un singur an de pierderi. În rest, o serie de câștiguri de peste 30 de ani. Datorită reputației sale, Walters a folosit adesea alte persoane (inclusiv actori celebri) pentru a plasa pariuri în numele său.

Tot ce trebuie să știi despre sloturi 3D – Chiar sunt altfel?

Anul trecut, el a pierdut cel mai mare pariu când a fost găsit vinovat de tranzacționarea privilegiată, după ce a folosit informația non-publică de la Thomas C. Davis, membru în consiliului de administrație al Dean Foods. Walters a fost condamnat la 5 ani de închisoare și a amendat 10 milioane de dolari.

Check Also

Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări

Autoritatea olandeză de reglementare a jocurilor de noroc, de Kansspelautoriteit (KSA), a declarat că mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *