Home / Stiri / Top 5 cei mai buni jucători de poker romani
Alexandru Papazian

Top 5 cei mai buni jucători de poker romani

În ultimii 20 de ani, pokerul a devenit un adevărat fenomen la nivel mondial. Banii care “circula” la turneele de poker ajung la sume amețitoare si atrag din ce in ce mai multi jucători. Marii pokeristi au căpătat statutul de vedetă, multi dintre ei fiind subiectul principal al filmelor hollywoodiene. Asa cum era de așteptat nici romania nu a fost ocolită de fenomenul numit poker si astfel putem spune că ne mândrim cu o serie de jucători care fac față cu brio celor mai importante competiții pokeristice organizate la nivel mondial. În cele ce urmeaza va prezentam top 5 cei mai buni jucători de poker romani. Desigur departajare jucătorilor o facem in functie de sumele câștigate la turneele de poker live.

 

1. Alexandru Papazian – $ 3,489,319

Alexandru Papazian

Alexandru este jucatorul roman cu cele mai mari castiguri obtinute din poker. Este de asemenea primul roman care a castigat o bratara la un turneu WSOP. Pe langa banii castigati la turneele live, Papazian este foarte cunoscut si in mediul online unde a inregistrat performante notabile.

2. Florian Duta – $ 2,290,110

Florian Duta

Florian este un alt jucator de poker roman cu care ne mandrim si care a reusit rezultate mai mult decat interesante la turneele internationale.

Originar din Curtea de Arges, Florian Duta, este actualmente rezident in UK de unde participa atat la marile turnee live din lume cat si la turneele de poker online.

3. Ionel Anton – $1,947,447

Anton Ionel

Ionel Anton este primul jucator roman care a castigat un premiu de peste $ 1 milion. Clasarea pe locul 3 la $ 10,000 + 300 No Limit Hold’em – Main Event i-a adus lui Ionel suma de $ 1,350,000.  Participa in continuare la turneele mari organizate in lume, deci exista posibilitatea sa ne mai ofere rezultate furmoase in viitorul apropiat.

4. Vlad Darie – $1,931,494

Vlad Darie

Vlad este unul dintre jucatorii fenomen din pokerul romanesc. Cea mai mare suma incasata la un turneu live a fost de $ 224,190 cand a ocupat locul 2 la $ 15,000 No Limit Hold’em – WPT Tournament Of Champions. Vlad Darie este un obisnuit al turneelor internationale mari, unde a reusit performante notabile, inclusiv clasari pe prima pozitie.

5. Dan Murariu – $1,422,336

Dan Murariu

Murariu este un jucator cu vechime in pokerul romanesc, fiind una dintre cele mai reconoscibile figuri pokeristice din tara noastra, atat in plan national cat si in plan mondial.  Ambasador Unibet Poker, Dan Murariu si-a trecut in palmares, castigarea a o multime de turnee importante precum Unibet Open

Check Also

Caesars Entertainment a cumparat o parte din actiunile SuperDraft

Pe măsură ce industria cazinourilor land based se chinuie sa treaca cu bine peste problemele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *