Home / Stiri / Top 5 cele mai bune jucătoare de poker
Vanessa Selbst

Top 5 cele mai bune jucătoare de poker

Deși despre poker se crede că este un joc destinat bărbaților, foarte multe reprezentante ale sexului frumos sunt prezente la marile turnee internaționale. Aceste doamne si domnișoare nu fac doar act de prezenta si e multe ori încasează bani frumosi prize-urile puse la bătaie de organizatori. În cele ce urmeaza va oferim un top 5 cele mai bune jucătoare de poker.

Vanessa Selbst

1. Vanessa Selbst – $11,851,382

Nu încape îndoială vis a vis de ocupanta primului loc al topului nostru, Vanessa Selbst este unul dintre jucătorii dominanti din pokerul mondial. Deși acum s-a retras, de-a lungul carierei de 12 ani a reușit să câștige turnee precum Partouche Poker Tour, North American Poker Tour precum și 3 brățări la evenimente WSOP in 2008, 2012 si 2014.
Selbst a mai bifat două prezente la mesele finale WPT, reușind să strângă aproximativ $11.8 milioane din premii câștigată. Stilul de poker practicat de Vanessa va fi greu de egalat de viitorii jucători.
În 2018, ocupanta locului 1 a topului nostru s-a retras de pe scena poporului mare.

Kathy Liebert

2. Kathy Liebert – $6,236,222

Kathy a fost un jucător regular al WSOP timp de 20 de ani, prima sa participare fiind în 1997.
La turneele WPT a încasat peste $250.000, apogeul carierei sale pokeristice având loc în 2002 când a câștigat $1 milion la Party Poker Million.
Si anul 2017 a fost unul notabil în cariera lui Kathy când a terminat pe locul 50 la WSOP Event #19: The Gigant.

 

ANNIE DUKE

3. Annie Duke – $4,270,549

Singura femeie care a câștigat NBC National Heads-Up Poker Championship,, Duke este o jucătoare de top. Deși actualmente se află intr-o relativa stare de retragere din poker, Annie stie cum sa îmbine jocul cu situatia familială.
In 2004 a reușit să câștige WSOP Tournament of Champions si $2m împotriva unui field format din jucători de top, inclusiv fratele său Howard Lederer.
Ultima ispravă notabilă din cariera sa o consemnăm în 2010 când la WSOP Tournament of Champions a ocupat locul 8 si a încasat $25.000.

 

Annette Obretsad

4. Annette Obrestad – $3,942,232

Contactul cu pokerul l-a avut în mediul online. Debutul în pokerul mare l-a avut în 2007, când era inca adolescenta si a câștigat turneul inaugural World Series of Poker Europe când a încasat $2 milioane.
Rezultatele urmatoare au demonstrat ca este un jucător de poker serios, bifand mese finale la turneele EPT precum si câștigarea 2010 Aussie Millions.
Cariera Annette-i a cunoscut o traiectorie constantă, reușind clasari în top 100 la Main Event-urile WSOP din 2010, 2012 si 2013. Dupa o perioada de acalmie norvegiana ă revenit în lumina reflectoarelor la turneul 2017 World Series of Poker $3,000 No Limit Hold’em 6-Handed Event.

 

Liv Boeree

5. Liv Boeree – $3,852,996

Despite being one of the youngest players on this list, Liv Boeree, or the “Iron Maiden” features one of the most illustrious poker careers of our time. After receiving her coaching from Phil Hellmuth on a poker reality TV show, she had a number of impressive scores before making a big breakthrough with victory in the EPT Sanremo in 2010.
Deși este cea mai tânără prezență din topul nostru, Liv Boeree sau “Ion Maiden”, are una dintre cele mai frumoase cariere din pokerul modern. După ce a fost antrenată de Phil Hellmuth in timpul unui reality TV show, a reușit o serie de rezultate bune care au culminat cu victoria de la EPT Sanremo in 2010. Acest succes i-a adus putin sub $1.7 milioane, cea mai mare încasare din cariera. De-a lungul timpului a avut performanțe notabile pe mai multe continente inclusiv la turnee precum WSOP din Vegas si Cannes.
Jucător foarte activ, Liv ă avut în 2017 cea mai bună clasare din sezon, locul 10 la PokerStars Festival în evenimentul High Killer.

Check Also

Jocurile de noroc au fost autorizate intr-un nou stat American

Michigan Gaming Control Board autorizează jocurile online și pariurile sportive. Michigan Gaming Control Board a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *