Home / Cazinouri online / Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet
Top 5 sloturi

Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Top 5 sloturi pe care le recomandăm jucătorilor în vacanța de vară. Am jucat la Netbet și vă invităm să vedeți experința la fiecare dintre jocurile prezentate.

Vacanța de vară de a început pentru mulți dintre noi. Iar în vacanță ne distrăm cât putem de mult. Sloturile sunt cele care ne oferă distracție, suspans și adrenalină. La acestea se adaugă călătoriile în lumi virtuale fascinante. La fel cum sunt și poveștile din spatele fiecărui slot.

Am jucat la Netbet și am făcut un top al sloturilor pe care le recomandăm în această vacanță de vară din 2019. Fie că e vorba de mare, de munte, călătorii și aventuri exotice, ne putem juca și la sloturi. Iar cele de mai jos merită să le încercăm și să trăim senzațiie cu care ne îmbie.

Chiar și la mare, pe șezlong, poți încerca aceste sloturi pe telefonul mobil ori pe tabletă. Și nici măcar nu trebuie să jucăm pe bani, însă miza reală aduce mai multă provocare și potențiale câștiguri atractive.

Topul sloturilor în vacanța de vară la Netbet

La Netbet avem o secțiune dedicată care se numește În Vacanță. Aici găsim sloturi inspirate de vacanțe sau care îndeamnă la o binemeritată perioadă de relaxare și distracție.

Acest top este bazat pe invitațiile de a explora noi zone, de a cunoasște ți învăța cât mai mult. Călătorii, animale exotice, noi peisaje, obiceiuri și culturi noi.

1. African Sunset – Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Produs de GameArt, Afrikan Sunset este un slot care ne impresionează cu animalele sălbatice și peisajele continentului negru.

Cu runde gratuite, multiplicatori și 15 linii de plată, este perfect pentru vacanță.

Simplu și atractiv, cu o grafică foarte reușită și cu mari posibilități de câștig, African Sunset este în topul preferințelor noastre.

2. Theme Park – Tickets of Fortune – Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Produs de Netent, este un slot care poate părea foarte copilăresc. Parcă fiind un desen animat, acesta creează o atmosferă fabuloasă încă de la prima rotire.

Iar când ne gândim că am putea fi într-un parc de vacanță, vom trage în continuare și ne vom distra și mai mult.

Este de o veselie debordantă care ne încarcă de energie. Cu fiecare rotire descoperim ceva nou și ne așteptăm la o nouă supriză.

Slotul oferă multe promoții și posibilități de câștig, una mai atractivă decât alta.

Cum să joci Narcos, un slot nou și plin de adrenalină

3. Aloha Party – Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Un slot produs de EGT care ne proiectează pe plajele exotice îndepărtate printre localnici plini de veselie.

 

Cu 5 coloane și 1024 linii de plată, acest slot este o vacanță virtuală în sine. Simboluri Wild, simboluri Scatter symbols, Free Spins, paradis tropical, nativii care te salută cu ”Aloha”, cocktailuri, flori exotice și o atmosferă de vis.

Cu atâtea cockteiluri gustoase, plaje de nisip fin și apele limpezi și albastre, mai că nu am termina petrecerea prea curând. Astfel EGT au inclus o selecție de caracteristici bonus în acest joc pentru a ne face să sărbătorim cât mai mult.

4. Northern Sky – Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Un slot produs de Quickspin care ne duce în fascinanta lume a nordului. Când este cald și vrem să nr răcorim, ghețurile eterne, munții nordici și poveștile magice ne țin cel mai bine de urât.

Jocul este conceput pe o temă care exploatează diamantele, toate figurile și simbolurile fiind desenate special.

Situat în inima unui peisaj rural fictiv din nordul Scandinaviei, simbolurile în formă de animale sunt făcute din cristale care luminează cerul și oferă o senzație vizuală foarte relaxantă.

Cele mai mari simboluri valorice sunt modelate ca animalele din pădurea nordică, cum ar fi bufnițele, lupii și urșii – cu cât sunt mai măreți, cu atât mai valoroși sunt. Cerbul de aur este cel mai măreț dintre ei,pe acesta trebuie să îl urmărim.

Acest slot extrem de volatil de 5 × 3, care merită toată atenția noastră.

5. Lights – Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Un slot celebru, recunoscut, valoros, atractiv. Lights s-a impus și a intrat în inimile multor jucători. Jocul produs de NetEnt ne transportă într-un sat senin din Asia. Este o atmosferă atât de liniștită, chiar și cu scântei, totul emană calm și relaxare.

Putem chiar să alunecâm într-o stare meditativă, deoarece acest joc este total diferit de sloturile tipice. Nu este ambalat în acțiune, nici nu conține grafică animată rapidă. Mai degrabă, simbolurile și grafica în acest slot video cu 5 tamburi par să se alunece în jurul ecranului, aiar împreună cu muzica ne fac să ne simțim Zen.  Munții încovoiați și copacii bonsai evidențiați de luna plină, care luminează peisajul, completează o imagine de vis.

Cele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Dacă ascultăm atent, putem auzi chiar și cascada care se varsă într-un râu acvamarin, în timp ce luna aruncă ultimele raze înainte de ivirea zorilor. Coloana sonoră este la fel de impresionantă ca și jocul, totul emană o liniște fermecătoare. Simbolurile includ felinarele fosforescente, lunile yin yang și numerele în stil asiatic.

Check Also

Cum am jucat Asgardian Stone la Admiral - un slot extraordinar de atractiv

Cum am jucat Asgardian Stone la Admiral – un slot extraordinar de atractiv

Ce puteti citi in acest articol Deblochează cele mai puternice rune!Regulile jocului Asgardian Stones™Funcţia Avalanche™Simboluri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *