Home / Cazinouri online / Uite cum poți câștiga la jocul The Gypsies 2 de la Baumbet

Uite cum poți câștiga la jocul The Gypsies 2 de la Baumbet

Continuăm aventura noastră în domeniul jocurilor de noroc prin prezentarea jocului “ The Gypsies 2 ”.

Jocul face parte din portofoliul producătorului român BAUM GAMES, companie care își are sediul în Dumbrăveni, Județul Sibiu.

Dacă doriți să jucați acest joc, o puteți face accesând site-ul www.baumbet.ro sau direct în sălile de jocuri care dețin aparate de tip slot machine produse de BAUM GAMES.

Descrierea jocului The Gypsies 2

Jocul este dinamic și foarte ofertant dându-le jucătorilor o multitudine de simboluri speciale care atrag câștiguri variate care în funcție de norocul fiecărui jucător pot deveni substanțiale. Pe lângă simbolurile SCATTER și WILD jocul The Gypsies II propune jucătorilor și opțiunea LUCKY WIN care poate “sparge banca” și aduce jucătorului foarte mulți bani.

THE GYPSIES

The Gypsies 2 are un număr de 5 role cu câte 3 poziții pe rolă precum și posibilitatea de a opta pentru selecția a 20 de linii. Premiul maxim pentru 1 credit pariat pe linie poate fi egal cu miza pariată pe o linie multiplicată de 750 de ori.

Jucătorul poate opta pentru dublarea unui câștig inițial prin opțiunea RISC/GAMBLE în cazul ghicirii culorii unei cărți (ROȘU/NEGRU sau SUITĂ). De asemenea jucătorul poate folosii caracteristica AUTOPLAY în modul normal, rapid și turbo.

Modalitatea de plată a câștigurilor eventuale este de la stânga la dreapta. De asemenea jucătorul poate opta pentru selecția limbii: Ro/Eng și Eng/Es.

 

SCATTER & WILD

Așa cum spuneam mai sus The Gypsies II oferă jucătorilor o sumă de simboluri interesante, dar de departe cele mai importante sunt simbolurile SCATTER și WILD.

Simbolul SCATTER este “Gypsy Man” și un minim de trei sau mai multe astfel de simboluri afișate pe oricare dintre cele cinci role aduc un premiu care poate fi constituit din 10, 25 sau 100 de jocuri gratuite.

 

THE GYPSIES 2

Trei simboluri “Gypsy Man” afișate pe oricare din cele cinci role aduc 10 jocuri gratuite, apariția a patru simboluri SCATTER 25 de jocuri gratuite și respectiv 5 simboluri SCATTER 100 de jocuri gratuite.

În timpul derulării jocurilor gratuite este posibil ca un jucător norocos să primească alte trei, patru sau cinci simboluri SCATTER care vin în mod natural cu alte 10, 25 sau 100 de jocuri gratis. Jocurile gratis sunt jucate pe liniile și mizele selectate înainte de câștigarea acestora.

Simbolul WILD este personificat de “Trandafir/Rose” și joacă rolul JOKERULUI care poate înlocuii oricare alt simbol din joc pentru a forma combinații câștigatoare. Singurul simbol care nu poate fi înlocuit de WILD este simbolul SCATTER.

Și în cazul apariției simbolului WILD plățile sunt făcute de la stânga la dreapta.

LUCKY WIN

Un LUCKY WIN este tot cea ce își poate dorii un jucător pentru că suma pariată se va multiplica cu 15000.

LUCKY WIN

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea parte de acest câștig este să obțineți simbolul “Gypsy Woman” pe toate cele 15 poziții de pe cele 5 role ale jocului. Atenție, trebuie ca toate cele 20 de linii ale jocului să fie selectate pentru a vă putea însușii premiul.

În CONCLUZIE putem spune că The Gypsies 2 este un joc foarte interesant care atrage prin dinamica jocului și care vă poate aduce câștiguri substanțiale în cazul în care sunteți suficient de norocoși. Posibilitatea unui LUCKY WIN atrage și este un plus important pentru acest joc. Grafica și sunetul sunt interesante, dar în definitiv nici nu ne puteam aștepta la altceva de la BAUM GAMES.

Pentru mai multe descrieri de jocuri accesați link-ul https://cazinouri.com.ro/category/cazinouri-online/

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *