Home / Cazinouri online / Uite cum poți juca și câștiga la Lucky Lady’s Charm deluxe!

Uite cum poți juca și câștiga la Lucky Lady’s Charm deluxe!

Pentru că astăzi este 1 Martie și implicit ziua Marțișorului am decis să vă prezentăm un joc, care are un personaj principal de gen feminin, joc, care poate fi ușor dedicat sexului frumos, Lucky Lady’s Charm deluxe.

Jocul îl găsim în România doar pe site-ul Admiral.ro și la jocurile de tip slot machine Novomatic din sălile de jocuri. Este oarecum de așteptat, jocul fiind produs de Green Tube subsidiara austriecilor de la Novomatic.

Lucky Lady’s Charm

Prezentarea jocului Lucky Lady’s Charm deluxe

La Lucky Lady’s Charm deluxe totul orbitează în jurul norocului, buburuze, Potcoave, trifoi cu patru foi și zâna Lucky Lady care ne va răsplătii cu câștiguri interesante.

Jocul are un număr de 5 role cu câte 3 simboluri care oferă câștiguri pe 10 linii. Direcția de plată se face de la stânga la dreapta în funcție de combinațiile de simboluri și de numărul liniilor alese.

Cele mai importante simboluri sunt SCATTER (glob de sticlă) și JOKER (Lucky Lady), plata făcându-se în funcție de ordinea importanței fiecărui simbol: 9, 10,J,Q, K,A, Bănuț, Buburuză, Breloc blăniță, SCATTER (glob de sticlă) și JOKER (Lucky Lady).

Sunt plătite doar cele mai mari câștiguri pentru fiecare linie selectată și combinație scatter, de asemenea câștigurile scatter și câștigurile de pe liniile de câștig sunt adunate.

Unul dintre sfaturile principale pe care vi-l putem oferii este să CONSULTAȚI TABELA DE PLAȚI unde sunt afișate doar câștigurile pentru miza actuală și numărul de linii selctat.

Lucky Lady’s Charm deluxe

Pe lângă câștigurile obținute în urma combinațiilor de simboluri, Lucky Lady’s Charm deluxe mai oferă și jocuri gratis, opțiunea GAMBLE și AUTOSTART.

În cazul în care se joacă folosind opțiunea AUTOSTART nu se va putea folosii opțiunea GAMBLE, la fel și în cazul în care se obține un câștig mai mare decât maximul prevăzut.

Miza minimă care poate fi jucată este de 40 unități  urmând ca în funcție de opțiunea fiecărui jucător să poată ajunge la maximul de 10.000 de unități.

Jocuri runde gratuite

Lucky Lady’s Charm

Prin obținerea a minim 3 simboluri SCATTER (glob de sticlă) sunt activate în mod automat 15 jocuri gratuite în timpul cărora câștigurile sunt triplate. Acestea se joacă cu miza și liniile de câștig selectate în runda de joc în care au fost activate. În cazul în care în timpul celor 15 jocuri gratuite sunt obținute încă trei simboluri SCATTER, atunci vor fi adăugate automat încă 15 jocuri gratuite.

Un aspect interesant este dat de faptul ca în timpul jocurilor gratuite se poate utiliza opțiunea GAMBLE și astfel pot fi dublate câștigurile aducându-vă la finalul sesiunii mai mulți bani în cont.

Concluzie

Lucky Lady’s Charm deluxe este, din punctul meu de vedere, un joc foarte captivant care nu plictisește și care oferă jucătorului posibilitatea de a se încărca cu adrenalina și desigur dacă este suficient de norocos, cu bani.

Grafica este, așa cum mă așteptam, la un nivel înalt oferindu-ne din punct de vedere vizual un spectru suficient de larg de opțiuni. În cea ce privește sunetul, Green Tube, subsidiara Novomatic merge pe aceiași linie ca la majoritatea jocurilor consacrate, deci nu a avut cum să dea greș.

Rata teoretică de câștig (RTP) este de 95,13%, dar ATENȚIE calculul RTP se face în decursul unui numar mare de jocuri sub forma de Câștig Total/Miză Totală și descrie premiile acordate în cadrul unui joc sub forma unui procent al tuturor mizelor efectuate. Pe un număr redus de jocuri RTP așteptată poate varia din cauza variației statistice.

 

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *