Home / Stiri / Un tichet cumparat in Massachusetts a castigat jackpot-ul Powerball in valoare de $759 milioane
powerball
powerball

Un tichet cumparat in Massachusetts a castigat jackpot-ul Powerball in valoare de $759 milioane

Powerball va platii cel mai mare jackpot din America de Nord.

Biletul castigator a fost extras Miercuri, castigatorul sumei de $758.7 milioane cumaparand biletul dintr-un magazine de proximitate din Watertown, Massachusetts.

Numerele castigatorare au fost 6, 7, 16, 23, 26, si Powerball 4. Nu a fost clar imediat cine a fost persoana care a cumparat biletul castigator sau daca a fost un grup de persoane. Cu toate acestea castigatorul nu va pune mana pe toata suma – castigurile loteristice sunt taxate ca si venit.

Taxele datorat la fisc ajung la 39.6% si guvernul urmeaza sa retina 25% din totalul banilor, pana ca acestia sa ajunga la castigator.  Suma totala de $758.7 milioane va putea ajunge in mainile castigatorului daca acesta va alege sa o primeasca in 30 de transe anuale. Pana in prezent aproape nici un castigator nu a ales varianta in care sa primeasca suma esalonat pe 30 de ani. Oficialii loteriei nu au facut nici o dezvaluire dar castigul total va ajunge la $470 milioane net.

Sansa de a ghicii cele sase numere castigatoare este de 1 la 292.000.000.

Check Also

Asociația Joc Responsabil își pune la dispoziție serviciul de Consiliere psihologică online 24/7 celor aflați în linia 1 în gestionarea Covid-19 și persoanelor vulnerabile afectate psiho-emoțional de pandemie

București, 27 aprilie 2020. Asociația Joc Responsabil pune la dispoziție serviciul de consiliere psihologică online …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *