Home / Stiri / Valoarea actiunilor marilor operatori de gambling au crescut dupa aprobarea vaccinului anti – Covid in UK
vaccinul anti - Covid

Valoarea actiunilor marilor operatori de gambling au crescut dupa aprobarea vaccinului anti – Covid in UK

Dupa ce vaccinul anti – Covid a primit aprobarea din partea U.K. Department of Health and Social Care (DHSC), valoarea actiunile marilor operatori de gambling din lume au cunoscut o apreciere pe bursele mondiale.

Dupa cum bine stim economia din Macao se bazeaza pe operatorii de jocuri, este de asteptat ca pana la finele anului sa autoritatile din aceasta regiune sa anunte aprobarea vaccinului.

In urma stirilor privitoare la aprobarea vaccinului, actiunile celor de la Wynn Resorts au crescut cu 2.7%, actiunile MGM Resorts au crescut cu 1.87% in timp ce Las Vegas Sands au cunoscut o crestere cu 1.75%. Si filialele asiatice ale celor enumarati mai sus au beneficiat de o crestere a pretului actiunilor cu MGM China in pole-position cu o crestere de 4.16%, actiunile Sands China au crescut cu 1.11% si Wynn Macau cu 1.16%. Ceilalti doi competitori de pe piata au cunoscut o crestere dar nu atat de spectaculoasa, Caesars Entertainment si-a vazut actiunile crescand cu 0.97% si Melco Resorts and Entertainment cu doar 0.11%.

Check Also

Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări

Autoritatea olandeză de reglementare a jocurilor de noroc, de Kansspelautoriteit (KSA), a declarat că mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *