Home / Stiri / Datoria agregată a operatorilor de cazinou din Macao, estimată să depășească 25 de miliarde de dolari în acest an
Macao

Datoria agregată a operatorilor de cazinou din Macao, estimată să depășească 25 de miliarde de dolari în acest an

Firma globală de brokeraj și investiții Morgan Stanley ar fi avertizat că datoria combinată a celor șase operatori de cazinouri licențiați din Macao ar putea depăși 25 de miliarde de dolari până la sfârșitul anului, din cauza restricțiilor stricte de călătorie din China.

Potrivit unui raport al Inside Asian Gaming, furnizorul gigant de servicii financiare cu sediul central în New York a folosit, de asemenea, o notă oficială de luni pentru a-i sfătui pe investitori că aceste datorii cumulate ar putea depăși 27 de miliarde de dolari până la încheierea anului 2023. Sursa a detaliat că previziunile pesimiste au urmat unei dezvăluiri anterioare potrivit căreia datoriile nete ale operatorilor de cazinouri din fosta enclavă portugheză au crescut deja de la aproximativ 5 miliarde dolari în 2019 la aproximativ 20 de miliarde dolari.

Analiștii Morgan StanleyGareth Leung, Thomas Allen și Praveen Choudhary au dezvăluit că ultimele lor previziuni surprind China menținându-și politicile riguroase legate de Coronavirus pentru cei care călătoresc în Macao până la începutul noului an. De asemenea, veniturile din jocurile de noroc din jocurile de masă rămân la aceleași niveluri ca în martie și aprilie. Analiștii au continuat să dezvăluie că această stare a lucrurilor ar putea chiar să se agraveze dacă Beijingul decide să-și continue regulile actuale de frontieră în a doua jumătate a anului 2023.

Macao găzduiește peste 40 de cazinouri operate de MGM China Holdings Limited, Galaxy Entertainment Group Limited, Melco Resorts and Entertainment Limited și SJM Holdings Limited, precum și de Wynn Macau Limited și de Sands China Limited subordonate Wynn Resorts Limited și Las Vegas Sands Corporation. Se pare că cele mai recente știri de la Morgan Stanley vin la aproximativ opt luni după ce aceeași organizație și-a redus veniturile agregate din 2022 înainte de dobânda, impozit, scăderea și amortizarea estimate pentru aceste șase firme, cu 29% până la aproximativ 6,4 miliarde de dolari din venituri. Se așteaptă ca acestea să fie cu 27% mai mici decât se preconizase anterior, în jur de 12,5 miliarde de dolari.

În plus, analiștii Morgan Stanley i-au informat pe investitori că se așteaptă ca fiecare operator de cazinouri din Macao, cu excepția SJM Holdings Limited, să-și mențină ratele negative de cash flow din primul trimestru în următorii doi ani. Experții au arătat că această prognoză include investiții de capital în plus față de fondurile disponibile actuale ale celor șase firme și lichiditatea neretrasă.

Sursa: news.worldcasinodirectory.com

Check Also

MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *